Actualizare serviciului de găzduire VPS-hosting: Cu noua imagine LTS Ubuntu 22.04 + ISPManager 6.74

  • 2023-06-13


    Cu mare drag vă anunțăm disponibilitatea unei versiuni actualizate de găzduire VPS-hosting, care oferă multe  funcții noi pentru confortul dumneavoastră. 

    Principalele beneficii ale acestei actualizări

    Versiunea stabilp a nucleului Linux 5.15:
    versiunea actualizată se bazează pe nucleele Linux stabile, ce aduce o stabilitate și performanță mai bună a serverului tău virtual.

    Suport pentru cele mai recente versiuni Nginx, Apache și MySQL:
    puteți utiliza Nginx 1.18.0, Apache 2.4.52 și MySQL 8.0.28 pentru lucrul optimal cu aplicațiile și bazele de date web.

    Versiuni înnoite ale limbajelor de programare:
    ultimele versiuni PHP 8.1.2, Python 3.10.4, Ruby 3.0, Perl 5.34.0 și  Golang 1.18 vă oferă noi oportunități și performanțe îmbunătățite  pentru dezvoltarea aplicațiilor.

    Pachetul de bază actualizat:
    imaginea Ubuntu 22.04 LTS conține o bază de pachete înnoite, ce vă  permite să utilizați  ultima versiune a pachetului de bază și a biblioteci pentru a vă dezvolta și gestiona serverul.


    În afară de aceasta, cu mare drag vă oferim noi opurtunități disponibile în ISPManager 6.74

    Suport Python pentru ISPmanager Lite, Pro, Host:
    acum puteți utiliza Python în proiectele dvs. pe orice versiune ISPmanager, de la lite pînă la Pro și Host. Pe server sunt instalate toate versiunile disponibile  Python, începând de la 3.8 şi terminînd 3. 11.

    Suport Docker pentru ISPmanager Pro, Host:
    dacă folosiți versiunea ISPmanager Pro sau Host, puteți profita de Docker, pentru a conduce aplicațiile containerizate. Vă aducem la cunostință că Docker nu este disponibil în versiunea Lite.

    Suport de rulare JavaScript-aplicație -- Node.js:
    acum puteți dezvolta și lansa proprie JavaScript- aplicație, folosind timpul de execuție Node.js, direct pe serverul virtual cu ISPmanager.


    Actualizarea VPS-hosting cu noua imagine Ubuntu 22.04 LTS +ISPmanager 6.74 vă propune caracteristici puternice pentru dezvoltarea și gestionarea aplicațiilor dvs. web.