Termeni și condiții

Prezentele reguli de utilizare a serviciilor, inclusiv următoarea listă a activităților interzise, sunt parte integrantă din acordul dvs. cu FOXCLOUD și se aplică tuturor serviciilor furnizate de FOXCLOUD. Dacă desfășurați activități interzise de aceste reguli, FOXCLOUD poate suspenda sau înceta furnizarea de servicii.

Regulile de utilizare FOXCLOUD sunt concepute pentru a proteja FOXCLOUD, clienții FOXCLOUD, și comunitatea Internet în general împotriva activităților iresponsabile sau, în unele cazuri, activităților ilegale. Acest document nu este o listă exhaustivă de acțiuni interzise de FOXCLOUD. FOXCLOUD își rezervă dreptul de a modifica aceste reguli în orice moment după publicarea pe site-ul Termeni și condiții .

Este interzisă utilizarea sistemelor și serviciilor FOXCLOUD:

1. Transmiterea, distribuirea sau depozitarea oricăror materiale care încalcă legile aplicabile. Acesta include, dar nu se limitează la, materiale protejate prin drepturi de autor, mărci comerciale, secrete comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală, care sunt utilizate fără o autorizație corespunzătoare și materiale care sunt obscene, defăimătoare, ilegale, amenință sau încalcă legile privind controlul de export.

2. Trimiterea de e-mail-uri nedorite ("spam"). Trimiterea de spam în orice formă prin intermediul FOXCLOUD este interzisă. În plus, este interzisă trimiterea de mesaje spam prin intermediul unui alt furnizor care face reclamă a site-ului web, adresei de e-mail și utilizarea oricăror resurse, găzduite în rețeaua FOXCLOUD. Cutiile poștale sau alte servicii furnizate de FOXCLOUD nu pot fi utilizate pentru a primi mesaje trimise de la alt furnizor, în cazul în care aceste mesaje încalcă aceste reguli sau regulile altui furnizor.

3. Utilizarea listelor de mailout neconfirmate. Includerea adreselor de e-mail în orice listă de mailout fără autorizația specială și verificarea proprietarului de e-mail este interzisă. Mesajul de confirmare a abonamentului, primit de la fiecare proprietar al adresei, trebuie să fie păstrat pentru întreaga perioadă de existență a listei de mailout. Cumpărarea listelor de e-mail de la terți pentru mailout este interzisă.

4. Publicitatea, transmiterea sau alte forme de furnizare a software-ului, produsului sau serviciului, care încalcă aceste reguli sau regulile oricărui alt furnizor de servicii Internet, concepute pentru a trimite spam, atacuri de rețea și alte acțiuni neautorizate implică refuzul de furnizare a serviciilor.

5. Încercări neautorizate din partea utilizatorilor de acces la orice cont sau resursă a calculatorului, care nu aparține acestui utilizator (de exemplu, "hacking").

6. Obținerea sau încercarea de a obține servicii prin orice mijloace sau dispozitive, cu intenția de a evita plata.

7. Accesul neautorizat, modificarea, distrugerea sau încercarea de a efectua astfel de acțiuni relativ la orice informații, orice clienți FOXCLOUD sau utilizatori finali prin intermediul oricăror mijloace sau dispozitive.

8. Participarea deliberată la orice activitate care produce refuzul de prestare a serviciilor oricărui utilizator FOXCLOUD sau altui furnizor.

9. Utilizarea serviciilor FOXCLOUD pentru a întrerupe funcționarea rețelei FOXCLOUD.

Răspunderea clienților pentru utilizatorii clienților

Fiecare client FOXCLOUD poartă răspundere pentru activitățile utilizatorilor săi și, acceptând serviciile FOXCLOUD, este de acord că clienții săi/ reprezentanții sau utilizatorii finali vor respecta aceste reguli. Plângerile adresate clienților / reprezentanților sau utilizatorilor finali ai clienților FOXCLOUD vor fi direcționate către contactele înregistratea a clientului FOXCLOUD. În caz de încălcare a acestor reguli, FOXCLOUD își rezervă dreptul de a înceta furnizarea de servicii sau de a lua măsuri pentru a reduce încălcarea fără notificare prealabilă

Continuând să utilizați acest site și să utilizați serviciile noastre, sunteți de acord cu Termenii și condițiile site-ului nostru și cu utilizarea cookie-urilor de pe site-ul nostru. Citiți, de asemenea, Politica noastră de confidențialitate, conform căreia, în măsura menționată, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.