Sunaţi-ne
Support
www.

Politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal

”FOXCLOUD Communications” S.R.L. cu sediu MD-2069, str. Calea Ieşilor, 8, of. 3, mun. Chisinau, Republica Moldova, website https://md.foxcloud.net/, email: sales@foxcloud.net, operator de date cu caracter personal inregistrat in Registrul de evidenţa al operatorilor de date cu caracter personal www.registru.datepersonale.md, prin prezenta, va informeaza despre prelucrarea datelor personale ale dumneavoastra si drepturile pe care le aveti in conformitate cu Legea nr. 133 din 08 iulie 2011 privind protectia datelor cu caracter personal si alte acte normative din domeniu.

Dispozitii generale

Politica de securitate a datelor cu caracter personal (in continuare "Politica de securitate") prelucrate de catre ”FOXCLOUD Communications” S.R.L. are drept scop stabilirea masurilor tehnice şi organizatorice necesare pentru asigurarea securitaţii, confidenţialitaţii şi integritaţii datelor cu caracter personal prelucrate in sistemele informationale si de a asigura un nivel corespunzator al protecţiei datelor personale a persoanelor vizate in cadrul raporturilor de munca si in activitatile de baza ale intreprinderii privind prestarea serviciilor in domeniile:

  • prelucrarea datelor, administrarea paginii web si activitati conexe;
  • activitaţi de consultanţa in tehnologia informaţiei;
  • activitaţi de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client);
  • alte activitaţi de servicii privind tehnologia informaţiei;
  • fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice;
  • activitaţi de management (gestiune şi exploatare) a mijloacelor de calcul.

Politica de securitate a fost elaborata in conformitate cu prevederile Legii privind protecţia datelor cu caracter personal nr. 133 din 08.07.2011, Cerinţele faţa de asigurarea securitaţii datelor cu caracter personal la prelucrarea acestora in cadrul sistemelor informaţionale de date cu caracter personal, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 1123 din 14.12.2010 si Convenţiei pentru protecţia persoanelor referitor la prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal, incheiate la Strasbourg la 28.01.1981, ratificate de Republica Moldova prin Hotararea Parlamentului nr. 483-XIV din 2.06.1999 şi altor prevederi ale legislatiei in vigoare a Republicii Moldova.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi efectuata pentru realizarea urmatoarelor scopuri:

  1. informarea clientilor despre produsele si serviciile oferite de intreprindere;
  2. incheierii contractelor de prestare a serviciilor oferite de intreprindere;
  3. prestarea serviciilor catre clienti, solutionarea cererilor si al plangerilor;
  4. efectuarea achitarii serviciilor solicitate de clienti;
  5. efectuarea asistentei tehnice si de consultanta in domeniul utilizarii produselor si al serviciilor oferite de intreprindere;
  6. si altor scopuri, prevazute de actul juridic incheiat cu clientii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul https://md.foxcloud.net/ se va efectua in baza consimtamantului, prin bifarea acceptului subiectului de date cu caracter personal. Ne bifarea acordului - nu permite transmiterea datelor spre prelucrarea de catre Operator.

Atunci cand prelucrarea se bazeaza pe art. 5 alin. (1) al Legii 133/2011 "prelucrarea datelor cu caracter personal se efectueaza cu consimţamintul subiectului datelor cu caracter personal", aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia. Astfel, puteti modifica sau elimina consimtamantul in orice moment, si vom actiona imediat in consecinta, cu exceptia cazului in care exista un motiv legal sau un interes legitim pentru a nu face acest lucru.

Retragerea consimtamantului (opozitia) se efectueaza prin orice sisteme informationale (mail, mobil, telefon, sit), posta sau fizic la sediul intreprinderii.

In cadrul sitului https://md.foxcloud.net/ sunt colectate urmatoarele date cu caracter personal obisnuite:

  • prin deschiderea contului pe sit si mesaje transmise: loghin, parola, nume, prenume, nr. telefon, e-mail, IDNP, numarul contului bancar, numarul cardului bancar, alte date necesare pentru identificarea achitarii si alte informatii trimise de Dvs.;
  • automat, date cu caracter non-personal, cum ar fi: IP adresa, ora vizitei, locul de unde s-a intrat, durata vizitei, tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la https://md.foxcloud.net/. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta intreprinderea sa construiasca un site sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor utilizatorilor/clientilor. Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier.

Datele cu caracter personal colectate on-line se prelucreaza/stocheaza in format electronic, iar situl https://md.foxcloud.net/, este accesibil din orice locatie, asigurata cu calculator/mobil/etc., conectat la internet.

Datele cu caracter personal al subiectilor de date sunt stocate pe un server al intreprinderii, fiind amplasat fizic pe teritoriul Republicii Moldova, fiind administrat de catre S.R.L. FOXCLOUD COMMUNICATIONS.

Mentenanta softului/programelor si hard-ware al serverului este asigurata de catre S.R.L. FOXCLOUD COMMUNICATIONS.

Intreprinderea aplica masurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum şi impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala, in conformitate cu prevederile HG nr. 1123 din 14 decembrie 2010

NOTA:
Prin intermediul sitului https://md.foxcloud.net/ nu se colecteaza categoria speciala a datelor cu caracter personal: informaţia care dezvaluie originea rasiala sau etnica, convingerile politice, religioase, privind starea de sanatate sau viaţa intima, precum şi cele privind condamnarile penale ale unei persoane fizice.

Transmiterea datelor cu caracter personal

Transmiterea datelor cu caracter personal catre subiectul datelor cu caracter personal (reprezentantului legal) se efectueaza in baza unei cereri scrise, in care trebuie sa se indice scopul solicitarii, precum si perioada concreta pentru care solicita informatiile.

Transmiterea datelor tertelor parti se efectueaza in baza consimtamantului scris al subiectului de date sau in baza consimtamantului în format electronic, realizat prin bifarea   acceptului subiectului de date cu caracter personal. Transmiterea datelor personale catre organe de stat expres prevazute de legislatia in vigoare se efectueaza fara consimtamantul subiectului de date.

Masuri de securitate a datelor cu caracter personal

In scopul protejarii datelor cu caracter personal, operatorul intreprinde urmatoarele masuri de securitate:

  • protectia bazelor de date care stocheaza date cu caracter personal impotriva accesului neautorizat al tertilor, inclusiv protectia impotriva influentelor externe (hacking);
  • protectia canalelor de comunicare si a altor mijloace utilizate pentru transmiterea si prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • instruirea angajatilor Operatorului cu privire la manipularea datelor cu caracter personal;
  • monitorizarea respectarii procedurii interne de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  • alte activitati prevazute de legislatia Republicii Moldova.

Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceasta politica, notificand clientii prin publicarea unei noi politici pe site-ul companiei.

Depunerea unei plangeri

Daca considerati ca prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre ”FOXCLOUD Communications” S.R.L. incalca prevederile legale din domeniul protectiei datelor cu caracter personal, puteti depune o plangere in conformitate cu art. 27(1) al Legii 133/2011, cu realizarea in prealabil, dupa caz, a drepturilor prevazute la art. 12, 13, 14, 16 si 17 al legii mentionate, la adresa ”FOXCLOUD Communications” S.R.L., cu sediu MD-2069, str. Calea Ieşilor, 8, of. 3, mun. Chisinau, Republica Moldova.

”FOXCLOUD Communications” S.R.L. este obligata de a raspunde la cereri/plangeri, etc., in termen de 15 zile, de la data inregistrarii cererii. Daca raspunsul primit sau lipsa unui raspuns nu va satisface - aveti dreptul de a se adresa cu o plangere catre Centrul National pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova, cu sediu in str. Serghei Lazo nr. 48, mun. Chisinau, MD-2004, tel. +373 22 820 801, fax: +373 22 820 810, website: www.datepersonale.md, email: centru@datepersonale.md.

Continuând să utilizați acest site și să utilizați serviciile noastre, sunteți de acord cu Termenii și condițiile site-ului nostru și cu utilizarea cookie-urilor de pe site-ul nostru. Citiți, de asemenea, Politica noastră de confidențialitate, conform căreia, în măsura menționată, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.