Tehnologii

Centrele de date

Noi plasăm echipamentul nostru în centrele de date de frunte din Europa și din SUA. Centrele de date corespund tuturor standardelor moderne de securitate, alimentare, răcire, stingere a incendiilor și comunicații. Datorită unei rețele globale extinse, putem oferi soluții în diferite părți ale lumii cu infrastructură de redundanță.

Echipament

Noi folosim servere moderne fabricate de Supermicro. Serverele sunt conectate prin echipamente de rețea HP și Juniper. Toate serverele sunt echipate cu IPMI (IP-KVM), acest lucru vă permite să restabiliți funcționarea serverului fără implicarea tehnicienilor din centrele de date.

Monitorizare

Toate componentele cheie sunt controlate de un sistem de monitorizare bazat pe Nagios. În cazul încetării oricăror servicii, specialiștii noștri vor afla imediat despre acest lucru.

Virtualizare

Noi dispunem de experiență de virtualizare, bazată pe tehnologii populare – OpenVZ, Xen, KVM. Ne-am stabilit pe KVM, ca fiind cel mai fiabil și mai comod. Configurația tipică a nodurilor noastre este 2xXeon E5-2620, 64GB DDR3 ECC, RAID 4x1TB 10. Pentru a mări viteza de funcționare a sistemelor de disc, folosim unități SSD.

Software

Majoritatea serverelor au instalat un panou de control ISPManager Pro. Pentru performanță maximă, folosim următorul software:

  • NGINX
  • Apache
  • MySQL
  • PHP 5.2, 5.3, 5.4, 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 în modul FastCGI sau FPM/li>
  • Module PHP: APC, GD, Curl, GeoIP, ImageMagick, IMAP, mbstring, memcache, SOAP, Tidy, uploadprogress
  • Encodere PHP: Zend Optimizer/Zend Guard, Ioncube.

Suport tehnic

Pentru noi este deosebit de important faptul ca clientul să fie 100% mulțumit de serviciile noastre, acest lucru este imposibil fără un suport calitativ. Experții noștri vă vor ajuta cu toate întrebările, de la cele mai simple consultări, până la optimizarea și însoțirea complexă a proiectului dvs. NOCul nostru funcționează 24/7/365, suportul tehnic standard este furnizat în modul 12/7/365.

Continuând să utilizați acest site și să utilizați serviciile noastre, sunteți de acord cu Termenii și condițiile site-ului nostru și cu utilizarea cookie-urilor de pe site-ul nostru. Citiți, de asemenea, Politica noastră de confidențialitate, conform căreia, în măsura menționată, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.