Despre FoxCloud

Suntem bucuroși să Vă vedem pe site-ul nostru și suntem gata să vă ajutăm la maxim. 

Să facem cunoștință.

FoxСloud – este mai mult decât un furnizor de găzduire web. Vă oferim nu doar echipament  și rețea distribuită în întreaga lume pentru stocarea, procesarea și furnizarea datelor în rețeaua internet. Vă oferim  OPORTUNITATEA de a transforma afacerea Dvs. în una de succes utilizînd tehnologii informaționale perfomante.

Foxcloud este cu adevărat unic! 

Prin ce anume? – vă veți întreba Dvs
În primul rînd prin atitudinea sa față de ceea ce face, cum face și în ce mod acest lucru se reflectă asupra lumii din jur. Noi suntem o echipă de specialiști reprezentată de programatori și manageri ce împărtășim idei și viziuni comune. Foxcloud ne unește pe noi toți în tendința de a perfecționa tehnologiile informaționale avansate și de a Vă oferi OPORTUNITATEA să le utilizați. 

Cu siguranță ați auzit de tehnologiile cloud și soluțiile create în baza lor din partea flagship-urilor IT de pe piețile din SUA, Europa, Rusia. Posibil că ați utilizat anumite dintre ele, însă atitudinea față de activitatea comună în general,  condițiile de colaborare, precum și prețurile acestor giganți IT deseori nu corespund așteptărilor și posibilităților Dvs. 

Produsele noastre IT ce variază de la servicii obișnuite de găzduire până la soluții avansate în domeniul afacerilor se bazează pe tehnologiile cloud, iar prețurile sunt accesibile atît pentru businessul mic, mijlociu și mare, cât și pentru  programatori IT, studenți sau pur și simplu pentru persoane care sunt pasionate de tehnologiile informaționale. Calitatea serviciilor și suportul tehnic Foxcloud corespund standardelor înalte ale unei afaceri mari și depășește nivelul multor flagship-uri IT de pe piața actuală.   

Foxcloud nu presupune doar servicii premiale de găzduire web pentru Dvs. Foxcloud oferă posibilitatea de a integra într-o rețea corporativă oficiile din diverse regiuni, de crea un sistem modern și avansat de evidență și deservire a clienților Dvs, de a automatiza vânzările, de a organiza centre virtuale de calcul și multe alte posibilități, ce contribuie esențial la sporirea eficacității unei afaceri.

Noi creăm servicii perfecte și garantăm siguranță și stabilitate activității sau proiectului Dvs, un nivel foarte înalt de deservire și asistență tehnică, precum și accesul Dvs la noile produse IT. 

Avem încredere și alegem doar producători siguri testați în timp și lucrăm doar cu echipament specializat: echipament de rețea Juniper, servere Supermicro, procesoare Intel, care garantează activitatea stabilă și sigură a tuturor proiectelor Dvs găzduite de noi. 

 Grație localizării geografice a serverelor cu care lucrează echipa Foxcloud veți deveni mai aproape de clienții Dvs de pe trei continente, întrucât rețeaua nostră include 9 centre de date performante amplasate în SUA, Rusia, Europa de Est și de Vest.

Noi efectuăm mentenanță IT complexă – experții noștri au grijă de cele mai importante componente IT ale proiectelor Dvs. Pentru serviciile standard de găzduire suntem pe fir 7/7 , fiind gata să vă consultăm, să vă oferim asistență pentru setarea site-urilor Dvs și pentru alte proiecte online ale Dvs. Dacă afacerea Dvs necesită inovații IT mult mai serioase, atunci urmează să ne stabiliți sarcina, iar noi să Vă oferim soluții complexe. 

Cu Foxcloud pot ușor colabora atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice din orice țară. În acest scop am deschis reprezentanțe oficiale Foxcloud în Marea Britanie, SUA, Rusia, Republica Moldova și dorim să creștem numărul reprezentanțelor noastre. Din partea persoanelor juridice acceptăm achitarea prin virament și oferim toată documentația necesară în acest sens.

Din partea persoanelor fizice acceptăm achitarea prin intermediul cardurilor bancare Visa și Mastercard. De asemenea operăm cu cele mai populare sisteme electronice de plată, precum PayPal, WebMoney, YandexMoney, QIWI.

Noi dispunem de competențele, resursele și flexibilitatea necesară pentru a realiza proiecte cloud de orice grad de dificultate și unicitate. 

Utilizînd infrastructura și serviciile noastre în format cloud pentru afacerea Dvs, veți fi scutit de numeroase griji, precum buna funcționare a serverului, prezența specialiștilor IT la locul de muncă, protecția sigură a datelor Dvs. Toate aceste griji vor deveni responsabilitatea noastră. 

Astfel timpul pe care l-ați fi consacrat rezolvării acestor probleme îl veți putea consacra lucrurilor mult mai importante pentru Dvs.

Suntem convinși că timpul Dvs este este cea mai valoroasă resursă necesară atât afacerii, cât și familiei Dvs.

Devenind mai aproape de tehnologiile performante, veți avea posibilitatea să deveniți mai aproape de cei dragi Dvs.  

Profitați de aceste avantaje!

Contactați-ne! Suntem gata să vă răspundem cum le puteți aplica în practică!   

 
Continuând să utilizați acest site și să utilizați serviciile noastre, sunteți de acord cu Termenii și condițiile site-ului nostru și cu utilizarea cookie-urilor de pe site-ul nostru. Citiți, de asemenea, Politica noastră de confidențialitate, conform căreia, în măsura menționată, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.