Cum să gestionați serverul în cabinetul Dvs. personal

11.05.2021
Complexity
3 min.
103

Cum să gestionați serverul în cabinetul Dvs. personal

 

Dacă ați devenit posesorul unui server virtual, Vă recomandăm să aflați cum îl puteți gestiona în cabinetul Dvs. personal.


Pentru a intra în contul personal și a afla ce funcții se oferă pentru gestionarea VPS, accesați fișierul «Cont» și selectați pagina «Panoul clientului».


 


Ulterior selectați meniul «Servicii».



Selectați serverul Dvs. Statutul «Activ» indică faptul că VPS funcționează corect. În cazul statutului «În așteptare», Vă recomandăm să verificați dacă plata a fost efectuată cu succes.


 



Dacă veți selecta serverul «Activ», veți fi direcționați o pagină cu informații de bază. Aici veți putea vizualiza  suma pentru reînnoirea serverului, data următoarei plăți, etc. Pentru a reglementa funcționarea VPS accesați fila «Gestionare». 



Ce set de caracteristici oferă cabinetul personal al serverului virtual:

 

  • «Startează serverul». Această funcție este responsabilă pentru pornirea serverului. Tot ea răspunde de deconectarea serverului. Inițial nu este activă, deoarece VPS se activează imediat după achitarea facturii.
  •  
  •  «Oprește serverul». Butonul este responsabil pentru deconectarea VPS.
  •  
  •  «Restartare soft». Reprezintă o restartare „blândă” a sistemului. Se utilizează atunci când indicați direct sistemului de operare că serverul trebuie restartat. Funcția dată se aplică pentru instalarea de software, upgrade-uri.
  •  
  • «Restartare hard». Această funcție se utilizează în cazul în care serverul nu răspunde la „Soft”. Restartează VPS-ul în pofida sarcinilor active, sistemului de operare blocat, etc. Funcția dată este analogică butonului Reset de la calculator, ce efectuează o restartare forțată.
  •  
  •  «Rescue». Vă rugăm să rețineți că această funcție nu este recomandată spre aplicare, dacă nu sunteți un utilizator cu experiență. «Rescue» vă permite să diagnosticați problemele serverului și să le remediați. Cu toate acestea în lipsa cunoștințelor specializate este recomandabil să evitați utilizarea aceastei funcții. Dacă nu sunteți sigur de competențele Dvs., vă recomandăm să contactați asistența tehnică.
  •  
  •  «Consolă». Poate fi utilizată dacă serverul nu funcționează corect. Oferă acces la spațiul serverului chiar dacă nu există nici o conexiune la acesta. Este folosit ca una dintre modalitățile de diagnosticare a defecțiunilor.



Was this information helpful?
Yes   No
0 
Continuând să utilizați acest site și să utilizați serviciile noastre, sunteți de acord cu Termenii și condițiile site-ului nostru și cu utilizarea cookie-urilor de pe site-ul nostru. Citiți, de asemenea, Politica noastră de confidențialitate, conform căreia, în măsura menționată, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.